Lentekriebels bij Lema

Lentekriebels bij Lema

- MET ONZE HEAVY DUTY REINIGINGS- EN ONDERHOUDSPRODUCTEN -

27 Mar 2018
Promo
15 min.

Lentekriebels bij Lema

De lente is in zicht!

Nu het buiten langer licht blijft en de temperaturen stijgen, sta je als grondwerker ongetwijfeld te popelen om terug aan de slag te gaan. Maar zijn je machines er wel klaar voor? En heb je nog voldoende reinigingsproducten in stock? Zorg ervoor dat je goed voorbereid de werkzaamheden kan aanvatten.

Lema biedt hoogwaardige, ecologisch verantwoorde reinigings- en onderhoudsproducten voor het stoerste werktuig.

 

 

TRANSCLEAN

Deze professionele reiniger verwijdert de hardnekkige vervuiling op uw landbouwvoertuigen, vrachtwagen, kraanmachines en tractoren. Als watergedragen ontvetter is Transclean ook geschikt om sterk met olie vervuilde machines en materialen zoals motoren, opslagtanks, hydraulische installaties enz. te ontvetten en te reinigen.

INDUMAX

Indumax verwijdert de zwaarste verontreinigingen als vet, olie, statische vervuiling en rookaanslag van landbouwvoertuigen, vracht- en tankwagens en opleggers. De industriële ontvettende reiniger werkt ook prima voor de reiniging van vloeren en wanden in werkruimtes en garages.

HD-ONTVETTER

Deze emulgerende solvent ontvetter verwijdert olie, teer, rookaanslag, vetten en oliën van metalen voorwerpen en onderdelen van motoren en machines.

 

ACTIES

Exclusief voor grond- en loonwerkers

Bij aankoop van Transclean, Indumax en/of HD-ontvetter krijg je het volgende product er gratis bij.

 

- De actie loopt tot 30 juni 2018 -

 

Poetsdoekjes, borstels en meer op maat van grondwerkers

NON-WOVEN POETSDOEKEN

Vergeet papieren doekjes voor het zwaardere werk. Non-woven doeken hebben een hoog absorptievermogen en ze zijn pluisarm, sterk en zacht. Ze zijn ideaal voor de verwijdering van vuil, oliën, vetten en andere vloeistoffen.

 

BORSTELS MET TELESCOOPS TELEN

Bij Lema vind je de geschikte borstel voor elke heavy duty schoonmaakklus. Alle borstels zijn bovendien combineerbaar met telescoopstelen, wat ergonomischer is voor de gebruiker.

 

ULT-160

ULT-160 is een hoogwaardig PTFE-smeervet. Dit onderhoudsproduct wordt toegepast waar traditionele vetten onvoldoende resultaat geven, zoals bij wiellagers, grondverzet- en landbouwmachines, assen enz.

 

VEILIGHEIDS SCHOENEN

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Een grondwerker mag dat gelukkig wel dankzij deze veiligheidsschoenen. De schoenen zijn verkrijgbaar in drie formaten: hoog, laag en als instapper.

 

Meer informatie?

Contacteer je regioverantwoordelijke

Oost-Vlaanderen • Bert De Groote • +32 (0)492 22 30 40

West-Vlaanderen • Thomas Vanhaverbeke • +32 (0)492 22 30 39

Kempen en Nederland • Laurens de Raat • +32 (0)495 30 96 51

Brabant en Limburg • Peter Jacobs • +32 (0)495 20 77 87

of mail naar info@lemachemie.be

Om lema.i2ct.eu goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.