Services

Lema, de perfecte partner voor jouw sector.
TRANSPORT & INDUSTRIE

Lema, voor de transport - en technische sector.

Lema is een specialist als het aankomt op reinings- en onderhoudsproducten voor de transporten technische sector. Zo zijn wij naast producent van hoogwaardige, ecologisch verantwoorde, professionele reinigingsproducten speciaal voor de logistiek ook totaalleverancier van onderhoudsproducten, werkspecifieke kleding en disposables. Lema is reeds actief in verschillende logistieke facetten. Zo zijn wij al enkele jaren een toonaangevende partner voor toonaangevende afnemers.

RESULTAAT? OP LEMA KAN JE REKENEN!

Lema neemt uw werk uit uw hand. Naast een enorme collectie reinigingsproducten, specifiek voor uw sector, zorgen we met onze vakkennis er ook voor dat we je ten allen tijde kunnen bijstaan. Als totaalleverancier maar ook als producent delen wij onze kennis met je en ondersteunen wij je ook in advies van de juiste materialen, oplossen van reinigingsproblemen, bezorgen van nodige documentatie en fiches, kennis van wetgeving…

VOEDING & HORECA

Lema, voor de voeding en horeca.

Lema is een specialist als het aankomt op reinings-, onderhouds- en bestrijdingsmiddelen voor het voedingssegment. Zo zijn wij naast producent van hoogwaardige, ecologisch verantwoorde professionele reinigingsproducten speciaal voor de voeding ook totaalleverancier voor voedingsgeschikte onderhoudsproducten, werkspecifieke kleding, disposables, bestrijdingsmiddelen en een volledige reeks van reinigingsproducten die voldaan aan de GMP,HACCP, BRC en IFS richtlijnen. Meerdere van onze eigen producten zijn inmiddels NSF-gekeurd.

Naast ons uitgebreide assortiment sectorspecifieke producten levert Lema advies en ondersteuning bij audits of vragen bij de juisten materialen. Juiste etikettering en actuele SDS + TDS-fiches in 5 verschillende talen zijn voor ons vanzelfsprekend en continu beschikbaar. Ook kan u bij ons ook terecht om een hygiëneplan op te stellen waarin de schoonmaakbehoeften per situatie worden onderzocht. Lema is zeer actief en een gerespecteerde partner in de horecasector, bakkers- en hotelonderwijs, traiteurs, voedingsindustrie …

TUINBOUW & LANDBOUW

Lema, voor de tuinbouw en landbouw.

Lema is een specialist als het aankomt op reining, onderhoud en kledij voor in de tuinbouw. Zo zijn wij naast producent van hoogwaardige ecologisch verantwoorde professionele reinigingsproducten speciaal voor de tuinbouwsector ook totaalleverancier van voedingsgeschikte onderhoudsproducten, werkspecifieke kleding en disposables.

Lema is reeds actief in verschillende subsectoren van de tuinbouw zoals fruit (zowel hard als zacht fruit), groenten, planten, bloemen en boomkwekers. Zo zijn wij al enkele jaren een toonaangevende partner voor vele afnemers, groot en klein, in de diverse segmenten.

FYTOLICENTIE

Lema is in het bezit van een fytolicentie. Concreet betekent dit dat wij u kunnen adviseren en begeleiden bij de keuze en het gebruik van de juiste producten voor het bestrijden van ongedierte en onkruid.

­

Algemene services

Naast een enorme collectie onderhoudsproducten, specifiek voor uw sector, zorgen we met onze vakkennis er ook voor dat we u ten allen tijde kunnen bijstaan. Dankzij ons totaalpakket kunnen we ­alle zorgen uit uw handen nemen op tal van zaken zoals audits, reiniging, materialen, etc.

EIGEN LEVERDIENST

Onze producten zijn meteen uit voorraad leverbaar. We staan ook steeds garant voor een snelle levering aangezien dat we meer dan 80% van de leveringen met eigen transport uitvoeren.

EIGEN PRODUCTIE

Met meer dan 100 eigen formules hebben we een antwoord op bijna al jouw vragen.

 

 

ONDERSTEUNING BIJ CONTROLES
EN AUDITS

Bovendien zijn wij bevoegd om jouw kwaliteitsysteem en certifieringsnormen te ondersteunen en je te adviseren controlesystemen als BRC, IFS en HACCP.

ISO GECERTIFICEERD

Zo zijn we reeds ISO 9001-gecertifieerd en streven alweer naar de nieuwste ISO-norm 14001 omtrent milieumanagementsystemen.

 

 

TOTAALLEVERANCIER
ZONDER TUSSENPERSONEN

Voor foodgrade onderhoudsproducten, werkspecifieke kleding, disposables, bestrijdingsmiddelen en een volledige reeks van reinigingsproducten die voldaan aan de GMP, HACCP, BRC en IFS richtlijnen.

LEMA ALS
PROBLEEMOPLOSSER

Lema is een specialist als het aankomt op reinings-, onderhouds- en bestrijdingsmiddelen. Heb je toch nog een andere behoefte, dan helpen we daar graag aan mee.

 

Om lema.i2ct.eu goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.